FINGERFOOD & RECEPTIONSMAD

FINGERFOOD & RECEPTIONSMAD

25 KR. PR. RET, VÆLG MINIMUM 5 RETTER

RECEPTIONSBUFFET KAN BESTILLES TIL MINIMUM 25 PERSONER.

KØD
Terrin af foie gras anrettet på sprød toast, serveret med sveskekompot og kørvel (plus kr. 25,- pr. couvert)
Lilibeths hjemmelavede forårsruller serveret med sweet chili sauce
Ballotine af unghanebryst farseret med hasselnødder og spinat, anrettet på sprød toast, toppet med crème af bagt peberfrugt og ærteskud
Lammefrikadelle stegt med løvstikke, serveret med tzaziki
Carpaccio af okse anrettet på sprød toast med pesto, semi-dried tomat og parmesan
Røget svinemørbrad anrettet på ristet polenta, serveret med abrikosmarmelade og ærteskud
Kyllingebryst à la Philipino stegt med hvidløg, ingefær og citrongræs. Hertil jordnøddecreme
Spyd af Us oksebavette anrettet med kokoscreme på bananblade
Vitello Tonato : Tynde skiver af kalv anrettet med cremet tunsauce på sprød toast

VEGETAR
Fransk løgtærte bagt med tomat, parmesan og timian
Lille spyd a la caprese med semi dried tomat, frisk bøffelost og rucolapesto
Grøntsagsstænger af gulerod, agurk og blegselleri serveret med mild tomatsalsa og svampecreme

FISK
Tatar af røget laks anrettet på sprød toast, toppet med frisk dild
Tun stegt med sesam anrettet på sprød toast, serveret med krydderurtecreme og dild
Husets rejesalat med rejer, dampet vesterhavstorsk og asparges i let dressing, anrettet med citron og sprød rugbrødschips
Krabbesalat med kød fra taskekrabben rørt med vores hjemmelavede mayonnaise og citron, anrettet på sprød toast (plus kr. 25,- pr. couvert)
Tiger rejer på spyd marineret i chili, ingefær og citron anrettet på bananblade og frisk mango

OST & DESSERT
Comté anrettet med druer
Gratineret gedeost på sprød toast anrettet med ristede valnødder og stikkelsbær
Lilibeths hjemmelavede bananruller
Citrontærte med sprød marengs, toppet med tørrede hindbær og mynte
Mousse af mørk chokolade anrettet med friske bær og mynte
Mandeltærte anrettet med vaniljecreme og friske bær

TILBUD: VORES POPULÆRE RECEPTIONSBUFFET
Tatar af røget laks anrettet på sprød toast, toppet med frisk dild
Tiger rejer på spyd marineret i chili, ingefær og citron anrettet på bananblade og frisk mango
Ballotine af unghanebryst farseret med hasselnødder og spinat, anrettet på sprød toast, toppet med crème af bagt peberfrugt og ærteskud
Lammefrikadelle stegt med løvstikke, serveret med tzaziki
Vitello Tonato : Tynde skiver af kalv anrettet med cremet tunsauce på sprød toast
Sprøde løgtærter bagt med tomat, parmesan og timian
Comté anrettet med druer
Mandeltærte anrettet med vaniljecreme og friske bær

PRIS PR. PERSON
kr. 180,-

God ide at tilmelde sig nyhedsbrevet

Få nyheder og gode tilbud fra Magasingården.

Tilmeld dig nyhedsbrev

* indicates required