Mortens aften

3-retters Mortens aften menu

Denne menu tilbydes i restauranten og som take-away onsdag d. 10. november.

FORRET:
Torskesoufflé bagt med krydderurter anrettet med smørsauteret spinat, cremet hummersauce, rodfrugtchips og kørvel. Hertil brød og smør.

HOVEDRET:
Variation af and : Rosastegt andebryst og confit de canard anrettet med rødløgskompot, smør-timianbagt æble, pommes Anna og kraftig rødvinsauce.

DESSERT:
Æblekage bagt med kanel og nødder anrettet med karamelsauce, skovbærkompot og hjemmelavet vanilje is.

PRIS PER KUVERT
på Magasingaarden : kr. 395,-
(kan købes som take-away menu til kr. 350,-/v. minimum 4 couverter)

God ide at tilmelde sig nyhedsbrevet

Få nyheder og gode tilbud fra Magasingården.

Tilmeld dig nyhedsbrev

* indicates required