Magasingaarden

Inden Jakob gik i lære som kok havde han boet 6 år i Lille i Nordfrankrig, hvorfra kærlighed til det fransk cuisine opstod.

I 2000 startede Jakob i lære på gourmet restauranten Sortebro Kro i Odense, og blev udlært med den højeste udmærkelse, sølvmedalje.

Jakob har derudover været køkkenchef på den tidligere Restaurant Marie Louise i Odense, før han drog til København for at søge nye udfordringer.

I København fik Jakob en masse erfaring med selskabsmad, ved at arbejde i en årrække i et af Københavns største catering forretninger.

I 2010 åbnede Jakob sin første restaurant i Vedbæk nord for København, og i 2016 startede han sit eget catering firma med fokus på catering til private og erhverv, frokostordninger til små og mellemstore virksomheder samt take-away. I 2019 åbnede han desuden en isbutik på Frederiksberg hvor han kunne udfolde sin helt store passion : hjemmelavet is.

Lysten til at drive restaurant igen har taget til igennem de seneste år, og med Magasingaarden får Jakob sin drøm opfyldt. Her kan Jakob tilbyde alt det han har så meget erfaring i : Restaurant med smagen i fokus (stilen kan betegnes som fransk landkøkken med et moderne twist), en iscafé med hjemmelavet is, take-away, selskabsmad i det store selskabslokale samt catering til fester på hele Fyn

God ide at tilmelde sig nyhedsbrevet

Få nyheder og gode tilbud fra Magasingården.

Tilmeld dig nyhedsbrev

* indicates required