Catering
Konfirmationsbuffet
(Forår & sommerbuffet)
Forret
Røget lakserulle serveret med rugbrødstuile, hvide asparges og ørredrogn.
Terrin af torsk bagt med spinat og krydderurter, serveret med citroncreme og semi-dried tomater.
Brød & smør.
Hovedretsbuffet
Rosastegt kalvecuvette stegt med timian og rosmarin serveret med flødekartofler, sauté af grønne asparges og svampe samt kraftig rødvinsauce.
Unghanebryst farseret med krydderurter serveret med citron-timianbagte rodfrugter.
Broccolisalat vendt med limecreme, rødløg og tranebær.
Kartoffelsalat vendt med dijonmayonnaise, blomkål, radiser og purløg.
Tomatsalat med pesto, skalotteløg, ristede græskarkerner og frisk basilikum
Dessert
Rabarbertrifli
Rabarberkompot tilsmagt vanilje anrettet med makroner, økologisk pisket fløde og friske bær.
PRIS PER KUVERT
kr. 425,-/v. minimum 10 couverter
TILKØB
Priser er pr. kuvert
SNACKS TIL VELKOMST
Rodfrugtchips, saltristede mandler og middelhavsoliven
kr. 55,-
UDVALG AF OSTE MED TILBEHØR
kr. 75,-