Catering

Forår & sommerbuffet

Forret

Røget lakserulle serveret med rugbrødstuile, hvide asparges og ørredrogn.
Terrin af torsk bagt med spinat og krydderurter, serveret med citroncreme og semi-dried tomater.
Brød & smør.

Hovedretsbuffet

Carpaccio af okse anrettet med nicoise oliven, rucola og parmesan
Sødmælks kalveculotte stegt med timian og rosmarin serveret med flødekartofler, sauté af grønne asparges og svampe samt kraftig rødvinsauce.
Unghanebryst farseret med krydderurter serveret med citron-timianbagte rodfrugter.
Broccolisalat vendt med limecreme, rødløg og tranebær.
Kartoffelsalat vendt med dijonmayonnaise, blomkål, radiser og purløg.
Tomatsalat med pesto, skalotteløg, ristede græskarkerner og frisk basilikum

Dessert

Rabarbertrifli
Rabarberkompot tilsmagt vanilje anrettet med makroner, økologisk pisket fløde og friske bær.

PRIS PER KUVERT

kr. 325,-/v. minimum 10 couverter

TILKØB
Priser er pr. kuvert

SNACKS TIL VELKOMST
Rodfrugtchips, saltristede mandler og middelhavsoliven
kr. 55,-

UDVALG AF OSTE MED TILBEHØR
kr. 75,-