Efterårs- og vintermenu

Buffet’en kan bestilles til minimum 10 personer.

Rillette af vesterhavsfisk i sprød hjertesalat
Varmrøget laks med cremet rygeost
Salat af bagte rødder vendt med pesto
Cremet æblesalat med bulgur
Salat af sprøde efterårs & vinterkål
Langtidsstegt kalveculotte (skæres på tværs af fibrene)
Svampe farserede unghanebryst
Pommes dauphinois
Svampe sauce tilsmagt trøffelolie
Surdejs brød og kærnemælks pisket smør
Æbletrifli med vanilje, makroner og fløde

PRIS PER KUVERT
kr. 325,-

TILKØB:
SNACKS TIL VELKOMST
Rodfrugtchips, saltristede mandler og middelhavsoliven. (Pr. kuvert)
kr. 55,-

UDVALG AF FRANSKE OSTE
Serveret med husets garniture
kr. 75,-

God ide at tilmelde sig nyhedsbrevet

Få nyheder og gode tilbud fra Magasingården.

Tilmeld dig nyhedsbrev

* indicates required