3 retters julemenu

3-retters julemenu

Denne menu tilbydes i restauranten og som take-away fra d. 12. november til og med d. 23. december.

FORRET:
Torskesoufflé bagt med krydderurter anrettet med smørsauteret spinat, cremet hummersauce, rodfrugtchips og kørvel. Hertil brød og smør.

HOVEDRET:
Variation af and : Rosastegt andebryst og confit de canard anrettet med rødløgskompot, smør-timianbagt æble, pommes Anna og kraftig rødvinsauce.

DESSERT:
Nyfortolkning af klassikeren :
Cremet ris à l’amande anrettet med hjemmelavet kirsebærsorbet, kirsebærcoulis, ristede mandler og sprød mandeltuile

PRIS PER KUVERT
på Magasingaarden : kr. 395,-
(Take-away pris : kr. 350,-/ved minimum 4 couverter)

God ide at tilmelde sig nyhedsbrevet

Få nyheder og gode tilbud fra Magasingården.

Tilmeld dig nyhedsbrev

* indicates required