3-retters julemenu
Denne menu tilbydes i restauranten og som take-away fra d. 12. november til og med d. 23. december.
FORRET:
Torskesoufflé bagt med krydderurter anrettet med smørsauteret spinat, cremet hummersauce, rodfrugtchips og kørvel. Hertil brød og smør.
HOVEDRET:
Variation af and : Rosastegt andebryst og confit de canard anrettet med rødløgskompot, smør-timianbagt æble, pommes Anna og kraftig rødvinsauce.
DESSERT:
Nyfortolkning af klassikeren :
Cremet ris à l’amande anrettet med hjemmelavet kirsebærsorbet, kirsebærcoulis, ristede mandler og sprød mandeltuile
PRIS PER KUVERT
på Magasingaarden : kr. 395,-
(Take-away pris : kr. 350,-/ved minimum 4 couverter)
God ide at tilmelde sig nyhedsbrevet
Få nyheder og gode tilbud fra Magasingården.